onsdag 30. september 2009

Nyheter fra Jeanne D...

Har prøvd i to dager å få lagt inn bilder på bloggen,men nei :(
De lastes ikke opp....
Noen som vet hva som er feil??

I går fikk jeg varer fra Jeanne D,blant annet nydelige gardiner :)

Malings arbeidet går stadig fremover,har gått over til kjøkken nå ;)
Veldig rotete her nå ....
Skal bli godt å få på plass alt igjen...

Siw

4 kommentarer:

Emmas Verden sa...

jeg hadde også problemer med å legge ut bilder for en stund siden..men plutselig så gikk det over..vet ikke hva det var..
håper det ordner seg for deg :)
gleder meg til å se bilder av nyhetene dine..jeg venter også varer fra JD ;)
ha en fin dag Siw!!!
klem Anne***

OTHILIES GÅRDSHANDEL sa...

Hei, har også hatt problemer med det samme,vet heller ikke hvorfor. Kjedelig er det ivertfall.Det er fler av oss som venter varer fra JD,kommer nok snart.Ønsker deg en fortsatt fin uke:)

Sidsel sa...

hei til dere med problemer med bilder: har dere oppdatert blogg oppsettet? Jeg hadde problemer for noen uker siden, og fikk tips fra noen andre om å oppdatere. i innstillingene (husker ikke helt hvor, men nederst på siden et sted)fikk jeg spm om oppdatering og gjorde det. Etter det, ingen problemer.
Håper dere finner ut av det
Lukke til

moni sa...

jeg hadde også problemer med å få legge ut bilder for en tid tilbake siden, det gikk plutselig over, så jeg håper det ordner seg. gleder meg til å se nyhetene dine:) Godt at oliventreet trives i stuen, jeg har ikke lyst å gjemme mitt bort. Mitt står også i stuen foreløpig og ser ut til å klare seg fint. Masse, masse oiven på det, så jeg er rimelig stolt kan du si:) Vanner du ofte? God klem fra Monica